vineri, 11 ianuarie 2013

„Tramvaiul florilor”, prezent la şedinţa foto

Între KT-urile portocalii, achiziţionate din Berlin de către regia noastră de transport local, s-au aflat două exemplare de culoare albă: „tramvaiul florilor” şi „tramvaiul supei”, poreclite aşa de unii prieteni de-ai mei datorită reclamelor pe care le-au prezentat de la debutul în circuitul gălăţean.
Tramvaiul florilor” este fostul 69, devenit mai apoi 0095 şi cunoscut în prezent sub identitatea 1323. Porecla i se trage de la buchetele de flori albastre, imprimate pe laterale.
Tramvaiul supei” este colegul 70, rebotezat 0096 şi devenit, la ultima numerotare, 1324. Dat fiind faptul că a debutat cu reclama pentru supele Maggi, e limpede de unde a rezultat porecla sa...
Cele două mijloace de transport au lucrat împreună până-n cursul verii trecute, când, în urma unui incident, 1324 a fost retras din circulaţie. 1323 este în continuare funcţional şi se menţine într-o condiţie tehnică excepţională. De asemenea, este unul dintre mijloacele de transport pe care cei ce călătoresc pe traseele electrice pot oricând apela cu încredere.
Celebrele buchete de flori ale lui 1323 au dispărut de mulţi ani sub reclamele firmei Miro Impex... Însă porecla sa n-a fost nici acum uitată.
Acesta a pozat liniştit, în casa sa de pe Magistrala C.S.G., chiar în Ajunul Crăciunului de anul trecut:
-exteriorul:






-salonul:













-cabina:










Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu