joi, 10 ianuarie 2013

Traseul 11 revine la o formă mai veche

Veşti bune pentru călători, veşti... mai puţin bune pentru conducătorii auto: din cursul acestei săptămâni, mijloacele de transport care deservesc traseul 11, asigură legătura dintre Piaţa Centrală şi strada Brăilei pe segmentele Traian – Eroilor – Bălcescu, revenindu-se astfel la o formă mai veche şi totodată destul de pretenţioasă pentru aptitudinile oricărui posesor de permis categorie D.
A fost decizia Primăriei. Aşteptăm ca Primăria să se implice şi-n înlăturarea haosului din terminalul Pieţei 30 Decembrie (acolo unde taximetriştii, conducătorii de microbuze private şi şoferii amatori se luptă pentru un loc de staţionare) şi poate, cu puţin interes, să amenajeze un spaţiu în care atât transportatorii (de stat sau particulari) cât şi şoferii „cumpăratori” să-şi găsească un spaţiu fără a sfida, îngreuna sau fragmenta traficul.
Menţionez că, în prezent, s-a revenit la vechiul balamuc în care şoferii de autobuz şi vatmanii KT-urilor sau ZGT-urilor beneficiază de aceelaşi loc de întoarcere, loc care cere sacrificii: „cum plecăm în tură? Eu mai devreme sau tu mai târziu?!”.
Se cere o organizare adecvată, care sper să se impună cât mai repede cu putinţă. Noua conducere a urbei noastre a debutat elegant, în forţă, şi sper să menţină... „trend-ul”!
Să vedem şi câteva fotografii realizate astăzi; autobuzele lui 11 au primit – din nou – două staţii în itinerariul lor: pe retur, prima e la „Albatros” iar a doua, în „Centru”. „Agenţia de Voiaj” a avut, cândva, întâietate... Acum e iarăşi a treia: demonstraţie cu Den-urile LTZ şi LTM...





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu