duminică, 11 noiembrie 2012

1528 în obiectiv

Iată şi primul tramvai din cele două loturi de ZGT-uri achiziţionate în această vară de regia noastră de transport local care s-a prezentat la şedinţa foto. A trecut ceva timp de când acesta a fost descărcat pe liniile depoului de pe Magistrala C.S.G. şi până la debutul în circuitul local.
În acest interval 1528 a trecut, alături de colegii de lot, printr-un set de reparaţii finalizate printr-o cosmetizare elegantă, care a păstrat schema de culoare cu care a fost livrat pe tărâmurile gălăţene.
N-a fost vorba doar de o pregătire pentru I.T.P. ci de mult mai mult: 1528 este unul dintre tramvaiele care prin priceperea şi străduinţa personalului celor două depouri de tramvaie din urbea noastră, se prezintă ca proaspăt ieşit pe porţile fabricii. Diferenţa dintre modul în care arăta atunci când a făcut cunoştinţă pentru prima oară cu personalul ambiţios al depoului de pe Magistrală şi felul în care se prezintă acum este semnificativă!
Haideţi să-l vedem mai jos. Tehnic vorbind, este un transportor sigur, comod şi totodată silenţios. Din punct de vedere al aspectului, este o bijuterie şlefuită cu grijă de profesionişti şi oferită serviciului local.
-exteriorul:





-salonul:

















-cabina:






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu