vineri, 30 noiembrie 2012

Rută ocolitoare la debut de Sărbători

Nici bine nu se crăpase de ziuă când s-a început pregătirea pentru Sărbătorile oraşului. Mi-a plăcut ceea ce am remarcat astăzi, din punct de vedere al organizării: promptitudine, eficienţă şi siguranţă.
Pentru început, presa a informat din timp asupra restricţiilor de circulaţie impuse în perioada 30 noiembrie – 2 decembrie. Astăzi, tronsonul închis era cel dintre Hotel Galaţi şi Institutul de Proiectare, zonă delimitată corespunzător şi supravegheată de Poliţie.

Un alt aspect pe care l-am apreciat a fost faptul că pe parcursul Sărbătorilor specifice acestui week-end, circulaţia mijloacelor de transport nu va fi oprită! Este al doilea an când se găseşte o soluţie convenabilă atât pentru petrecăreţi cât şi pentru autobuze, troleibuze, tramvaie şi microbuze private.
Pe tura 1, pentru mijloacele de transport care trebuiau s-ajungă la INTFOR s-a stabilit o rută cât mai apropiată de cea originală: ocolirea segmentului Domnească – Navelor de către maşinile traseelor 10, 15 şi 34 s-a realizat printr-o deviere pe Fraternităţii – Lugoj – Egalităţii. Staţia de la Spicu a fost mutată în dreptul Institutului de Proiectare.
Iată şi câteva fotografii realizate în cursul dimineţii pe strada Fraternităţii...
... şi Egalităţii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu