marți, 20 noiembrie 2012

Şedinţa foto de astăzi: Cobra CIJ

Curată, întreţinută şi condusă într-un mod profesionist... Iată prima părere pe care mi-am făcut-o astăzi, la amiază, după o cursă între Metro şi Piaţa Centrală, la bordul midibuzului CIJ. Adăugăm aici amabilitatea titularului alături de care am avut ocazia să călătoresc precum şi corectitudinea sa în relaţia cu pasagerii.
Şedinţa foto s-a desfăşurat pe esplanada din faţa hypermarket-ului Metro, acolo unde CIJ s-a bucurat de bătaia soarelui.
Iată fotografiile realizate:
-exteriorul: aşa cum m-am obişinuit să-l remarc în zilele de activitate: mereu impecabil!




-salonul: majoritatea echipamentelor amplasate de producător continuă să se afle în locaţiile desemnate, oferind confortul necesar celor care aleg să se deplaseze cu CIJ. În plus, prin ambiţia titularilor, ambiţie susţinută de echipele de mecanici şi electricieni ale Autobazei 1, sistemul de iluminare interior este activ integral, la fel şi cel specific accesului călătorilor pe cele două uşi, încălzirea e funcţională prin radiatoarele amplasate în salon iar, ca bonus, în zona mediană a salonului de pe „aripa stângă” a sensului de mers a fost amplasat un difuzor menit să completeze activitatea celor deja existente în ceea ce priveşte un buletin de ştiri sau o melodie numai bună să-ţi îndulcească ziua...










-cabina: mici modificări, utile şi elegante pe care le-au realizat titularii:







În prezent, Cobra CIJ străluceşte alături de alte colege de lot precum CIK, VOD, VOE sau UEE... Şi având în vedere interesul manifestat de actualii săi conducători auto, această Cobră va străluci pentru mulţi ani de acum înainte.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu