luni, 26 noiembrie 2012

Azi a pozat Den-ul LTE

Şedinţa foto s-a desfăşurat la orele amiezei în terminalul de lângă Metro, acolo unde LTE a demonstrat, încă odată, de ce din tot parcul Autobazei 1, Den-urile olandeze sunt cele mai iubite de călători şi cele mai răsfăţate de conducători.
Aspect exterior impecabil, cu sistem de iluminare de orientare şi agabaritic active integral, salon prezentabil, cu banchete curate şi comode precum şi cu elementele de susţinere şi auxiliare aflate integral în locaţiile stabilite de producător (oglinzi de orientare interioară, ciocănele pentru spargerea geamurilor în caz de pericol iminent, curele de susţinere, sisteme luminoase pentru activarea uşilor, butoanele de oprire, sistem audio...). Şi să nu uităm două aspecte importante mai ales pentru sezonul rece: instalaţia de încălzire – activă prin radiatoarele amplasate sub unele banchete – precum şi izolaţia salonului – excepţională ca-n cazul tuturor Den-urilor. Cabina oferă, la rându-i, o imagine simplă dar ordonată şi totodată întreţinută corespunzător.
Astăzi, LTE a fost „adus” la... şedinţa foto de un conducător auto suplinitor care a făcut să strălucească relaţia dintre şofer, călători şi maşina de serviciu. Iată angajaţi care contribuie la îmbunătăţirea imaginii regiei noastre de transport!
-exteriorul:





-salonul:



















-cabina:








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu