duminică, 25 noiembrie 2012

Variante provizorii pentru terminalul... provizoriu

De câteva săptămâni, strada Asachi a fost închisă pe porţiunea dintre Bingo Europa şi intersecţia cu strada Prelungirea Brăilei (a rămas însă o făşie de acces pentru o parte dintre riverani). Prin urmare, mijloacele de transport care asigură deplasarea călătorilor între Stadionul Oţelul şi Micro 19/20, au trebuit să se orienteze.
Există două variante pe care le-am schiţat în print-screen-ul Google Map de mai jos:

-forma scurtă, la care se încadrează majoritatea midibuzelor de mică şi medie capacitate: Stadion Oţelul, întoarcere în intersecţia străzilor Anghel Saligny şi Asachi, deplasare pe Asachi, Siderurgiştilor, Brăilei, Oţelarilor -> schiţată cu albastru;
-forma lungă, la care se încadrează, de regulă, mijloacele de transport de mare capacitate: Stadion Oţelul, deplasare pe Anghel Saligny, Gheorghe Doja, Siderurgiştilor, Brăilei, Oţelarilor -> schiţată cu roşu.
Mărturisesc că am călătorit pe ambele variante. Prima aduce un plus de economie la carburant, cea de-a doua se aplică atunci când mijloacele de transport nu pot efectua manevrele de întoarcere în intersecţia menţionată anterior şi prin urmare, aleg cel mai scurt traseu pentru a nu stânjeni/bloca traficul.
Să vedem o întoarcere între Asachi şi Saligny cu midibuzul UXC:






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu